Korvaukset

Satakunnan Kennelpiiri on tehnyt muutamia yleisiä päätöksiä maksettavista korvauksista. Korvauksien lunastamisesta voi olla yhteydessä suoraan kennelpiirin sihteeriin.

Piirinmestaruuskokeen järjestäjälle korvataan 200€, jolloin järjestäjä vastaa piirinmestarin palkinnosta, jossa on mainittu Satakunnan Kennelpiiri.

Virallisiin SM-kilpailuihin Satakunnan Kennelpiirin edustajalle maksetaan osallistumismaksu. Poislukien muutama poikkeus, josta linjaukset kirjattu alle:

  • Niitä SM-kokeiksi luokiteltuja kokeita ja kilpailuja joihin koirien osallistumista rajoitetaan omistajan/ koiran iän tai sukupuolen perusteella, ei kennelpiiri avusta.
  • Pystykorvaisten- ja ajavien koirien jaostot ovat velvollisia korvaamaan vähintään osallistumismaksun osuuden näiden kilpailujen kuluista koiran omistajalle saamastaan kennelpiirin avustuksesta.
  • Maaottelut ja erilaiset haastekisat eivät kuulu kennelpiirin korvauskäytäntöön.
  • Kennelpiiri maksaa enintään neljän parhaan koiran osallistumismaksun lohkon valintoihin piirin karsinnoista jatkoon selvinneille.  Kennelpiiri maksaa kilpailijan osallistumismaksun seuraaviin lohkonvalintoihin ja SM-kilpailuihin: KILPA, KETTUKILPA, HIRVENHAUKUT, HIRVIMESTARUUSOTTELU, HAUKKU- OTTELU, MÄYRÄKOIRIEN SM-ajokoe ja AJOVOITTAJA- OTTELU. Valitsijamiehet ilmoittavat jatkoon päässeiden koirien nimet ja omistajien tiedot sekä maksutiedot heti valintakokeen jälkeen kennelpiirin sihteerille.

* SM-kilpailuihin lohkonvalintojen kautta päässeet koiranomistajat vastaavat tuomarin kuljetuksesta.

Pystykorvaisten- ja ajavien koirien jaostoille maksetaan 3000 euroa vuodessa.  Jaostot hoitavat lohkonvalintojen ja SM-kisojen järjestelyt vuorollaan. Koulutustoiminnasta koituvat kulut maksetaan myös tästä avustuksesta.  Alajaostot sitoutuvat maksamaan kohtuullisen korvauksen Satakunnan Kennelpiirin alueelta kilpailuihin valituille. Tuki maksetaan siten, että kaikkia tuettavia kohdellaan tasavertaisesti. 

  • Pystykorvaisten jaosto vastaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksuista: Kuningatar-ottelu, Hirvimestaritar-ottelu, Hirviherra ja Laikojen SM.   
  • Ajavien koirien jaosto vastaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksuista: DRAJ-SM ja Bassettien SM-kilpailu. 

 

NÄYTTELYT

Kaikkien rotujen ja Kansainvälisissä näyttelyissä kennelpiirin korvaus on 25€/ryhmä, jonka järjestäjä pidättää piiriveron osuudesta.
Ryhmien voittajan palkinnoissa tulee olla kaiverrus:
Kunniapalkinto
Satakunnan Kennelpiiri ry

Hyväksytty Satakunnan Kennelpiirin hallituksen kokouksessa 30.03.2022